• Lorem ipsum

Ontdek onze stijlvolle collectie outdoor kussens

Met de lente in volle bloei en de zomer die al snel voor de deur staat, wordt het hoogtijd om je tuin of terras een make-over te geven! Het creëren van een perfecte ambiance in jouw buitenparadijs vereist meer dan alleen tuinmeubels; het draait ook om de juiste accessoires. Onze collectie outdoor kussens van high-end merken bieden niet alleen een mooie mix van functionaliteit, design en comfort, maar voegen ook net dat beetje extra luxe en stijl toe aan jouw tuinmeubelen. Ontdek bij Proluca Interiors de mooiste kussens met unieke stoffen van o.a. Pierre Frey, Manuel Canovas, Élitis, Dedar, Proluca Design en Hermès Fabrics. 

Combineer met diverse kleuren en prints
Of je nu gaat voor levendige kleuren, zachte neutrals, gedurfde patronen of een combinatie van alles, outdoor kussens zijn een geweldige manier om je buitenruimte op te fleuren en een persoonlijk tintje toe te voegen. Ga eens lekker mixen & matchen met kussens en creeër een mooie mix van rustige tinten en diverse patronen en lijnen. Ga je voor de pasteltinten van Élitis, de té gekke prints van Pierre Frey of style je jouw outdoor bank straks met kussens in geometrische patronen van Dedar?

Laat je inspireren en bekijk onze gehele collectie outdoor kussens online of laat je adviseren door onze interieur-experts in onze designstudio!